Vad gör man när man inte får uppleva sin bröllopsfest?

DSC_0974Wow, det finns ju två datum som jag ALLTID kommer minnas. Den 16 juni och den 10 september. Den 16 juni var ju dagen då jag skulle gift mig med personen jag då trodde skulle vara mannen i mitt liv och den 10 september skulle vi firat detta på hemmaplan med alla våra nära och kära.

Det är ju både på gott och ont. Hade bröllopet blivit av hade det ju varit magiskt att komma hem från Asien, nygift och vetandes att man har en bröllopsfest som väntar om någon månad. Nu då? Tja nu är det mest smärtsamt. Helt plötsligt två datum som smärtar mycket och förmodligen alltid kommer att göra!

Den 16 juni var jag på Bali, spenderade tiden med min bästa tjej Allis och bara njöt! Vilken resa! Jag hade bestämt mig innan att försöka göra något dessa datumen, något kul, som kan få mig att förhoppningsvis minnas dagarna lite annorlunda och med ett leende på läpparna.

Denna gången blir det Stockholm. Till min fina fina vän som jag inte träffat sen maj 2015. Vi ska umgås, bruncha, shoppa och äta, mest hela tiden. Hon frågade mig om jag vill planera något och jag svarade nej, jag vill bara vara ledig, njuta, mysa, äta gott och vara lycklig!

Så Stockholm, nu får du bjuda på kanonväder och en härlig stämning, det är precis det jag behövde!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har blivit sviken av min pojkvän och bestämde mig ändå att ge honom en chans eftersom vi varit tillsammans länge.. Det har gått ett år sedan hans lögner uppdagades och jag kan inte sluta älta det och är fortfarande rätt olycklig.. Hur gick du vidare? Jag upplever det svårt att sluta älta, känner att jag börjar bli bitter..

  Maria 2016-09-09 18:06:28
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Som du säkert förstå är jag långt ifrån över det jag har gått igenom iår, det tar tid och det kommer förmodligen fortsätta ta tid framöver! Mitt bästa tips är att prata med någon, min psykolog har hjälpt mig otroligt mycket i denna processen och jag har henne att tack för att jag tagit mig långt på kort tid! Stor kram

   fiiaan 2016-09-11 09:00:21
   Svara
 • Hej fia. Du verkar vara en sån himla mysig och stark tjej! Hittade din blogg och instagram för över ett år sedan, och har följt dig sen dess. Du har verkligen fått mig att se det fina i mig själv. Älskar dina bilder, texter och recept. Du kommer ta dig ur det här starkare än någonsin ???? kram

  Emelie 2016-09-08 09:11:21
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!