Vem är jag att prata relationer?

Haha när vi fick frågan från en lyssnare om vi inte kunde ha en relationspodd snart skrattade jag högt för mig själv! Jag menar vem är jag att snacka relationer? Hon som inte får uppleva sin egen bröllopsdag ens en gång 😉 ( säger jag med glimten i ögat hörrni, skönt att kunna skämta om det)

I vilket fall son helst blev det en relationspodd, som blev riktigt riktigt bra tycker jag! Hur vet man liksom om det är rätt? Om man tvivlar, är det dags att göra slut direkt då? Men vad händer med gemensamma vänner och familjen som man tycker så mycket om?

Emys Foto 160508_0753 mindre omgjort

Ja egentligen ett ganska viktigt avsnitt! Som vanligt finns det ju inga rätt eller fel och även här tänker jag och Jossan som vanligt ganska olika kring ämnet! Men tycker absolut ni ska lyssna på det och ja hoppas det kan hjälpa någon 🙂

Ni lyssnar som vanligt här, i podcasterappen eller på ITunes!

Nu ska jag ut och göra Stockholm osäkert och ladda inför en awesome brunch om några timmar!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!