Det blev någon form av avslut!

Tema: Heartbreak

Mjukiskläderna var på, en tändare i ena handen, inbjudan i andra! Helt galet att hon sparat inbjudan, Flisan alltså, men såklart, hon var bjuden på tre bröllop iår, hon fick endast gå på två men inbjudan hamnade väl i den där lådan tillsammans med dom andra!

Hur sjukt är det inte? Att inbjudningarna till mitt bröllop, som jag igår skulle firat med stor fest för släkt och vänner i Halmstad, skickades ut med posten SAMMA dag som han valde att säga; Jag vill inte va tillsammans längre!

Det var fantastiskt stjärnklart och vi gick brevid varandra till närmsta park för att på något sätt få ett avslut! Alla datum är ju passerad nu, nu är den här outhärdliga datumväntan helt plötsligt över! Det är skönt, men ack så jobbigt! Nu är det ju över, det finns inget kvar som skulle varit, nu är det bara blickar framåt och det skrämmer mig, samtidigt som det såklart är en helt enorm lättnad!

För säkerhetens skull placerade vi oss vid parkens fontän, man vill ju inte starta ”skogsbrand” mitt i centrala Östermalm! Jag tände på, och som vanligt blev det inte som jag hade tänkt mig, pappret var tjockt ju och jag fick tända på många gånger innan det till slut tog fyr! Lite så det brukar va, stämningen man förväntade sot varvades istället med asgarv och tårar, just för att det blir så i mitt liv! Inte riktigt som jag har tänkt mig!

Nu är det gjort, dagarna är passerade, inbjudan uppeldad! Nu är det endast min bunt med inbjudningar som skulle skickats till hans vänner och familj som ska slängas, som jag inte kunnat med att göra innan! Dom ligger av någon anledning fortfarande kvar i bagaget på bilen!

image

Jag är sååå långt ifrån färdig hörrni, som ni säkert märker! Jag har en bit kvar innan jag är återhämtad från det jag har gått igenom iår! Till er som frågar, hur gör man? Seriöst, jag vet inte! Jag är evigt tacksam för mina ambitioner, drömmar och mål som på något sätt gett mig kraft att fortsätta driva! Min familj och mina vänner som  alltid stöttar, lyssna och tillåter mig att älta dom få gångerna jag faktiskt fortfarande behöver det! Som förstår när tårarna helt plötsligt börjar rinna mitt på en gränd i gamla stan och som kramar och prata! Min psykolog som varit ett enormt stöd, som gjort att jag kan ta mig upp på benen snabbare än vad jag någonsin trodde var möjligt!

Så nej, jag vet inte hur man gör… Jag har aldrig fått några svar, men även om det känns hemskt, fruktansvärt och läskigt känns det ändå bra! Igår, det blev någon form av avslut!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Oj, känner delvis igen mig. Min fd och jag skulle med gifta oss. 6månader innan bröllopet sa han att han slutat älska mig. Våra inbjudningar skulle precis göras. Jag hade precis varit i Malmö och köpt allt som behövdes och han lämnat till en kompis för beskära i rätt storlek. När jag ringde om en tsämpel sa han att jag vet inte, jag bryr mig inte och jag tänkte, ja han är ju kille, klart han skiter i det. Veckan efter fatta jag varför 🙁 Det kändes sjukt tungt och man blir sårad. Det tar tid och komma över det. Jag har många förhållande efter det som gått i kras för jag inte vågat lita på att han kommer stanna. Idag lever jag i ett samboförhållande och vi har varit ihop lite mer än 2år. Jag kan ibland bli rädd, men jag är ärlig och talar om mina känslor med honom, vilket gör vi vet var vi står.

  Days By Johanna 2016-09-14 19:21:38 http://daysbyjohanna.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Days By Johannas kommentar.

   Fantastiska du! Tack för att du delar med dej! Tillit är svårt och det kommer ta tid! Kommunikation är ju A och O! Så länge man pratar med varandra behöver inga problem uppstå! Stot kram!

   fiiaan 2016-09-15 06:44:49
   Svara
 • Mitt råd till dig är att tänka: ”vilken tur att han lämnade mig nu och inte senare när vi hunnit gifta oss! För min stora dag då jag säger ”JA” ska vara tillsammans med någon som står där och känner att han vill leva med mig resten av sitt liv, och av HELA sitt hjärta. Det är jag värd!”

  Du kommer alldeles säkert få uppleva ditt drömbröllop och säga ”Ja” till en man du känner dig trygg och lycklig med. Samtidigt kommer du kunna tänka tillbaka på 2016 som året som blev så fel, men som öppnade nya dörrar och gav dig chansen att träffa en ännu bättre människa. För dom som gör som P gjorde är luriga (jag har själv blivit lämnad helt utan förvarning) och i efterhand förstår man (i alla fall jag) att man innerst inne aldrig var riktigt trygg i det förhållandet trots allt. Idag är jag glad att mitt ex lämnade mig för nu har jag en kille som gör allt för att jag ska känna mig glad och trygg vilket mitt ex aldrig riktigt lyckades med ❤️

  Ditt liv kommer bli så bra, Fia!! Lita på det ???? Kram

  Fanny 2016-09-11 20:58:28
  Svara
 • härligt!!! du är stark du är beundransvärd

  Johanna 2016-09-11 18:19:49
  Svara
 • Varför gör du utropstecken efter varje mening??

  Frida 2016-09-11 17:35:25
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!