Precis vad jag behövde!

collage

DSC_1377 DSC_1259 DSC_1314

 

DSC_1105 DSC_1298 DSC_1337

Almanackan lämnade jag hemma i torsdagskväll! Den är min bebis, den som gör att jag håller koll på mitt liv just nu, alla möten, alla jag ska träffa och allt jag ska göra! Det var en befrielse! Jag insåg dock hur stressad jag är när jag kommer hem och ser att ännu en vecka är helt fullbokad. Bara med roliga grejer och underbara människor att träffa, men ändå!

Stockholm var precis vad jag behövde! Flisan undrade vad jag ville göra när jag kom upp! Mitt svar var ; Inget planerat! Jag ville inte ha ännu en almanacka för hela helgen, jag ville bara njuta! Och ack som vi har njutit!

Fredagen bjöd på shopping med Jossan, där vi även lunchade det nya heta som är inne i Stockholm! Pokebowl! Som sushi fast sallad! Riktigt gott 🙂 Följt av fotografering med Flisan och en riktigt god hamburgare på Flippin ( mer om sett ställe senare)! MUMS!

Det vankades brunch på Griffins på lördagen efter en promenad och fotografering  och OH MY GOD! Får ta ett separat inlägg om detta med tror jag. Shopping, lite vin och hemmagjord pizza fick bli min dag istället för bröllopsfest och jjag kunde inte bara mer nöjd!

Pannkaksfrukost, bak och lunch i stan fick söndagen bestå av innan jag storkramade min fina fina vän hejdå och flög tillbaka till Halmstad!

Tack för en underbar helg! Stockholm, kommer snart tillbaka igen 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!