Lycka klär mig ändå!

DSC_0032

collage 1

DSC_0024 DSC_0013

Känslan att kunna ge sig själv den där bekräftelsen, den som jag alltid sökt hos killar, its magical! Det är en helt fantastisk känsla att trivas i sitt eget skinn, det har jag ju berättat förut men ack så härligt det är när man faktiskt hittat kläder och en hel klädstil man trivs i. Man känner bara att detta är jag, rakt upp och ner.

Även om lördagen i Stockholm till största delen bestod av ett pendlande mående kände jag mej så snygg! Skorna, kjolen (även om den är så kort att den precis täcker häcken), en kortare tröjja (just för att jag idag vågar visa min mage), koftan som bara är helt fantastisk och en perfekt väska som matchar skorna… Ja, jag kan inte sätta fingret på känslan mer än att det kändes fantastiskt att strosa runt i Stockholm och känna att man vågar vara sig själv, rakt och fullt ut. Jag önskar er alla denna känslan, det gör jag verkligen och jag hoppas,med hjälp av lite verktyg som jag skriver här på bloggen, att det kan hjälpa er iaf en bit på väg. För det finns ett liv bortom självhat och allt vad det innebär. Något helt fantastiskt och jag unnar er alla den!!

Kjol_HM|| Topp_HM|| Skor_Scorpion i Halmstad|| Kofta_Gekås|| Solglasögon_HM

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!