Att skämma bort en bästa vän!

DSC_0067 DSC_0070 DSC_0072 DSC_0074 DSC_0085

Finns det något bättre än att ge bort saker, saker man vet att någon kommer uppskatta så himla mycket? Nej jag tror inte det faktiskt.

Bjöd hem Allis på frukost i fredags morgon, som en liten födelsedagspresent. Hade bakat bananbröd, RAW snickersbollar och en ny variant av amerikanska pannkakor som jag snart kommer visa er på bloggen 🙂 Jag föredrar verkligen att ge bort upplevelser/eller något sånt här istället för presenter. Jag fick skämma bort min bästa vän, samtidigt som jag fick umgås med henne, kan det bli bättre? NOPPPE!

Testa bananbrödet hörrni. Aamazing! Nu kommer snart mormor morfar för att hjälpa mig fixa min arbetsplats, äntligen har stringhyllan kommit!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej!

  Jag har läst din blogg ett tag och jag älskar den! Tycker det du skriver verkligen är inspirerande. Jag har precis startat ett eget företag och håller på med fitness-, wellness- och skönhetsprodukter och jag tror faktiskt det finns en hel del i vårt sortiment som jag tror skulle intressera dig riktigt mycket!

  Du får jättegärna kontakta mig på: [email protected] så kan vi snacka lite mer om produkterna och eventuellt samarbete?

  Ha det bäst!
  Kram 🙂

  Felicia 2016-09-18 12:32:06
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!