Helgen var fantastiskt om ni undrar…

DSC_1101 DSC_1121

collage 2

DSC_1167 DSC_1219 DSC_1222

Kjol_Boohoo.com|| Topp_ Harry Potter från London|| Väska_HM|| Skinnjacka_Gekås (adlinks)

Åh hej hörrni. Ännu en måndag som har passerat snart känns det som. Sjukt att snart september är över också. Det händer mycket i mitt liv just nu och jag hinner knappt reflektera över allt som pågår. IAMPROUD kommer snart lanseras, något vi jobbat stenhårt med den senaste tiden, och ja livet rullar liksom på.

Helgen var fantastisk! Lördagen bjöd på jobb och sen utgång tillsammans med Sanna. Gårdagen spenderades hemma med jobb, alldeles för få timmar sömn, lunch och snack hos Sanna innan lite fotboll, en sväng förbi mormor och morfar innan jag somnade till en dålig skräckfilm 🙂 Maxad helg ändå. Nu längtar jag tills min arbetshörna är monterad så jag visa er. Kan också nämna att jag från och med äger en sänghimmel som kommer bli huuuuur snygg som helst 🙂

Lite bilder från Stockholmshelgen, älskar outfiten. Får bli lite ny shopping till helgen när lönen kommit 🙂 Måste ha något nytt snyggt tills Bieber nästa helg med jöööö.

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!