Höstlistan

collage

Glad onsdag babes!

En fullspäckad onsdag med bara massa jobb! Pretty much hur min höst kommer se ut faktiskt 😉 Men det känns bra då det är där jag själv har valt att lägga mitt fokus.

Hittade en så mysig höstlista hos Hannalicious som jag också ville göra! Så ja, här kommer den.

Beskriv din höst med 3 ord.

Händelserik, stressig och grym! Jag är fortfarande i bearbetning efter allt som hänt mig detta året och jag har fått lära mig hos psykologen vart jag ska lägga mitt fokus för att huvudet inte ska bli kaos helt. Det kommer bli en höst fylld med jobb. Det kommer vara hög prioritet på IAMPROUD och mitt eget företag.

DSC_0862

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det sägs att man ska börja med det sämsta så MÖRKRET och KYLAN! Min kropp mår inte bra utav mörkret och jag behöver mycket ljus i min tillvaro för att liva upp allt under de mörka månaderna. Det bästa är väl allt mys inomhus, alla tända ljus och höstkläderna som jag bara totalälskar.

Hur höstmyser du?

Det kommer vara lite speciellt iår, jag har nämligen en lägenhet som jag stormtrivs i och kommer vilja mysa mycket hemma med massa tända ljus. Bjuda hem vänner på kvällsthe, kolla på film och försöka bevara mina egenkvällar så gott det går.

DSC_0868

collage

Vad har du på din TO-DO lista i höst?

Wow, rutiner! Och då främst rutiner när det kommer till träning samt med allt jobb. Ett stort fokus kommer att ligga på att lära mig allt om företagande, eller inte allt kanske men mycket. Jag vill kunna förstå allt jag gör och vill kunna veta hur man sköter allt på egen hand. Det är inte så lätt som alla säger att det är, faktiskt!

Hur ser din höstoutfit ut?

Åh knälång klänning, stor kofta, hatt och ett par fransiga stövlar. Jag önskar att få gå barbent ett tag till verkligen, finns inget snyggare typ!

collage 1

Bästa musiken för regniga dagar?

Även om listan heter SummerVibes är det min absoluta favvolista just nu! Så denna kommer definitivt spelas hela hösten också!

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?

Haha jag skrattar lite! Är sämst på att följa serier. Har liksom kollat på Tre Kronor från 90 talet två – tre gånger de senaste åren! Så kanske ni har något tips på serier som jag kan följa här? Har hört om Game of thrones. Och har sagt länge att jag ska se One Tree Hill vilket jag verkligen SKA nu i höst!

Vilken är den höstigaste maträtten?

Åhh definitivt Stefans (min mammas sambo) köttgrytor med ris! MUMS!

Vart hänger du helst under helgerna?

Det kommer bli en hel del hemma i min och mina vänners soffor har jag en känsla av. Jag vill hem till Värnamo lite mer om helgerna också och hälsa på familjen för mys!

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Svar NEJ och det får mig att må mindre bra! Jag och Tessan pratar om Paris i November vilket jag verkligen hoppas att det blir. Annars hoppas jag på lite fler trippar till Stockholm utöver Bieber i nästa vecka och förhoppnings någon spaweekend hit eller dit 🙂 Lillebror med tjej ska till Thailand i början av nästa år också, lutar åt att Fia kanske åker dit och hälsar på också 😉

collage

DSC_5087 DSC_5101

Hur förbereder du dig för vintern?

Vintern? Just det ja! Nä men skämt o sido! Behöver en resa bokad för att kunna palla en hel vinter, gärna en solsemester i början av nästa år då som sagt! Annars kommer träningen vara ett stort fokus! Jag mår så mycket bättre när jag tränar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej fina du! Jag har tänkt på detta ett tag och har en fråga till dig. Förstår om du inte orkar svara, men jag försöker:)
  Jag är en tjej på 29 år nu som har haft problem med maten sen jag var 18. Det känns som att jag aldrig kan ha ett normalt liv igen.. har varit hos psykologer, gått i kbt utan att känna mig friskare. Har varit inne på alla typer ätstörningar, men nu är det hetsätning som hänger över mig. Jag känner mig så svag, har en son och känner mig som världens sämsta mamma då jag inte kan fokusera på annat än mat. Jag tänker på mat och hur äcklig jag är varje sekund jag är vaken, det är så slitsamt. Ibland tänker jag att jag inte vill leva längre för att jag inte orkar må så här:( Jag har fått tid hos Stockholm Centrum för ätstörningar i slutet på oktober, men känns som att jag inte kommer få plats där, dock hoppas jag. Jag vill ju må bra, iallafall för min familj sin skuld.
  Min fråga är iallafall, tror du det finns hopp för mig? Har du några tips som är enkla och faktiskt funkar? Hoppas på svar och att du mår bra:) kram L

  L 2016-09-21 21:59:06
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej finaste du! Wow! Du berör mej så galet mycket i det du skriver! Hopp? Jag VET att du klarar detta. Jag har klarat det så varför inte du? Saken är den att ätstörningar är något man aldrig kommer bli helt frisk ifrån. En gång ätstörd alltid ätstörd vill jag tro. Man måste jobba aktivt på det hela tiden. Ta till de knep man fått lära sig. Jag tycker du ska prata med någon och helt enkelt bestämma dig”! Nu jävlar ska jag bli frisk!!! Nu får det räcka. Du är allt annat än äcklig! Du är en fantastisk person och en fantastsik mamma på alla sätt och vis, det är jag säker på. Men du måste jobba med dej själv och helt enkelt bestämma dig för att detta inte får styra ditt liv längre!
   Jag länkar till lite texter här nedan som jag har skrivit! Hoppas dom kan komma till hjälp! Jag tror på dej!
   http://fiiaan.se/2016/09/18/vad-ar-kroppspositivitet/
   http://fiiaan.se/2016/09/15/10-steg-till-kroppspositivt-tankande/
   http://fiiaan.se/2016/09/04/kroppspositivitet-har-varken-ideal-en-sarskild-vikt-eller-storlek-dar-med-basta/

   fiiaan 2016-09-23 07:13:59
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!