9. Gör något fint för dig själv. Något som du och din kropp uppskattar!

IMG_7560 1

A reminder till dej en lördag som denna, ja precis, du ja! Det kanske låter klyschigt av mig att säga såhär men det struntar jag i. Hur ska jag annars uttrycka mej i ord, hur ska jag annars säga det om jag inte säger att                            D U  D U G E R? Jag vet inte, men det är i alla fall det jag vill förmedla idag! Samla ihop all ångest över det du åt igår, alla tankar vad du borde gjort eller vad du inte borde gjort, skuldkänslor över utebliven träning och all den där skiten! Samla ihop allt till en boll, knyckla knyckla, och sparka sedan iväg den med all din fulla kraft, långt bort ifrån denna dagen. Idag ska du må bra! Idag ska du göra något fint för dig själv. Något som DU och DIN kropp uppskattar! För vet du vad, det är du såååå värd!

(Jag vet, låter sååå klyschigt när jag läser det men samtidigt så jäkla bra, det är nämligen helt sant och jag menar varenda ord!!)

LördagsPUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag stannar! 🙂
  Har rekomenderat din sida till flera av mina vänner. O säger typ…kolla bruden, supersnygg och dösmart, så här ska jag oxå bli små småning om 🙂
  Tänk att det ska va så svårt och älska sig själv, det är ju egentligen mig jag ska älska och vårda mest av allt 😛

  Anna 2016-09-25 20:51:17
  Svara
 • Några frågetecken skulle det däremot inte vara med.. 😛

  Anna Gustafsson 2016-09-25 14:20:51
  Svara
 • Har börjat få en vana att gå in och läsa din blogg. Tillsammans med dina texter, dina fantastiska, kloka, inspirerande ord går det framåt för mig. Hur länge har jag inte tyckt illa om min kropp egentligen… Alldeles för länge. Sakta men säkert börjar jag få ett annat tänk. Vilket jag måste tacka dig för, du har inspirerat mig att tänka annorlunda.
  Kommer att fortsätta läsa din blogg och har även kärat ner mig i dina godisrecept. De ser ssååååååå goda ut!!
  Kram till dig, du fantastiska människa ????

  Anna Gustafsson 2016-09-25 14:18:53
  Svara
  • Svar på Anna Gustafssons kommentar.

   Men alltså snälla!!! Tack finaste du för denna kommentar! Du anar inte hur mycket det betyder för mig! Hoppas du är här för att stanna! Ska göra allt jag kan för att peppa dej till att älska dej själv fina du! KRAM

   fiiaan 2016-09-25 15:49:28
   Svara
 • Tack fia… Jag kämpar för ett friskare liv efter 10 år med ätstörning och kroppshat. Har haft några dagar nu då jag tyckt jag varit onyttig, äcklig och hatat min kropp och så läser jag det här. Jag gjorde precis som du beskrev i mitt huvud, visualiserade mig hur jag knycklar ihop allt, tuttar på och kastar iväg det långt över ett stup och vet du?! Fyfan så lätt det känns!! Du är bäst! ✌

  Lena 2016-09-24 08:56:53
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Alltså detta gjorde hela min dag!! TACK för att skrev denna kommentar och tack för att du vågade testa!!! Stor kram!!!

   fiiaan 2016-09-24 22:44:26
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!