Äntligen är det dags!

DSC_5053

DSC_5075

Morning babes! Vaknade med tankarna i Ystad, till denna frukost. Bra sugen på att bara hoppa i en morgonrock just nu och kila ner till denna frukostbuffén och spendera resten av dagen med massage och pool. Drömmigt värre just nu! MEN jag ska inte klaga för vet ni vad som händer istället? Morfar är påväg hit,precis just nu och ska hjälpa mig att få upp min arbetsplats (min stringhylla jag beställde ni vet), min sänghimmel samt en spegel som jag köpte i fredags! Äntligen! 🙂 Kommer försöka styla i veckan så jag kan visa er bilder redan i mitten av veckan. HOW EXCITING?

Vad gör ni idag? 🙂 Självklart måste jag ju inviga min arbetsplats med lite bokföringstjosan. Beställde även en skrivare i torsdag, vad håller på att hända ens? 😉 GOALS!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är bara så fin!! Allt du gör ser så hemskt gott ut, ska till min pojkvän i helgen (bor mil bort) tänker göra en sån här lyxfrukost som du gör! Läääängtar 🙂
  Tack igen för din blogg 😀

  Anna 2016-09-27 21:40:15
  Svara
 • Gott det såg ut och så fin du är 🙂

  Becca 2016-09-26 23:11:29 http://finest.se/rebeccaswahn/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!