2. Gör en topp-10 lista på saker du älskar med din kropp!

Lite måndagspepp en dag som denna. Vad tycker ni egentligen om måndagar? Det har varit min värsta dag, typ alltid! Men sen en tid tillbaka har jag kommit till att älska den. Tror inte man bryr sig om det så mycket om man gör något med sitt liv som man verkligen trivs med och älskar 🙂

Ni minns väl 10 steg till ett kroppspositivt tänkande- listan? Punkt nummer på den listan var att göra en topp-10 lista på saker man älskar med sin kropp! Listan har viktförbud, alltså den får inte innehålla något som har med din vikt att göra, what so ever. För du vet ju vad vi säger om vikten, den är oviktig!

Tänkte dela med mig av min lista, så kan väl du dela med dig av din i kommentarsfältet nedan? Vill du inte det kan du ju bara skriva något annat härligt 🙂 Valfritt 🙂

Emys Foto 160508_0373

 1. Min rumpa! Jag har gått från att avsky den för att den är så bred och stor till att älska den, just för att den är så bred och stor.
 2. Jag älskar att jag kan känna så mycket empati och ödmjukhet. Visst finns det folk som utnyttjar men man ska aldrig glömma att dessa egenskaper är något fantastiskt!!
 3. Min bruna färg på ögonen är enligt mig grym!
 4. Jag är imponerad varje dag över hur fantastisk min kropp är. Den har stått ut med så mycket destruktivt beteende och ändå är den fullt fungerande, det är väl verkligen något att älska?
 5. Jag är rörlig! Jag har ben och armar som fungerar precis som man ska. Ibland känner jag att jag glömmer bort att uppskatta saker som dessa. Det är ingen självklarhet tyvärr och jag ska verkligen bli bättre på att påminna mig själv om det.
 6. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna tycka om dem, mina bristningar på höfterna. Jag minns hur jag grät när någon berättade för mig att de aldrig försvinner. Idag är dom en del av mig och jag gillar dom faktiskt.
 7. Magen har alltid varit ett problemområde, den har ju aldrig varit riktigt platt. Men vad gör det egentligen? Idag älskar jag den, oavsett dagsform!
 8. Jag är otroligt glad att jag än så länge får vara frisk!
 9. Jag har hört att mitt leende smittar av sig! Det är roligt att höra för jag gillar det ganska mycket själv 😉
 10. Jag har en jäkligt stark kropp som klarar mer än vad jag någonsin trodde var möjligt. Framförallt mentalt men också fysiskt såklart. Dem två går ju trotsallt hand i hand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • […] till spegeln och säg minst 5 positiva saker om dig själv. ( Min lista på 10 saker hittar ni här) Upprepa dessa sakerna när du sätter på kaffebryggaren och brygger dig en god kopp kaffe, eller […]

  God Jul bästisar! 2016-12-24 07:00:21 http://fiiaan.se/2016/12/24/god-jul-bastisar/
  Svara
 • […] till spegeln och säg minst 5 positiva saker om dig själv. ( Min lista på 10 saker hittar ni här) Upprepa dessa sakerna när du sätter på kaffebryggaren och brygger dig en god kopp kaffe, eller […]

  Ditt värde sitter inte i din vikt, inte idag, inte imorgon eller dagarna efter det. Så det så! 2016-12-19 06:03:09 http://fiiaan.se/2016/12/19/ditt-varde-sitter-inte-i-din-vikt-inte-idag-inte-imorgon-eller-dagarna-efter-det-sa-det-sa/
  Svara
 • Din blogg och insta gör mig så sjukt glad och pepp ❤️❤️❤️Tack!

  Lisa 2016-09-28 07:59:38
  Svara
 • Du är till en början en otrolig inspiration för mig! ☺️
  Jag gillar att du pratar om dagsform i din punkt om magen. Många tjejer inser inte att formen förändras från dag till dag. Till och med från morgon till kväll. Viktigt att komma ihåg det ???? Du är grym helt enkelt!!! ????

  Johanna 2016-09-26 23:15:08
  Svara
 • Kunne du ha gitt oss tips til en god og näringsrik frukost? Elskar din blogg. Du er en stor inspiriation.

  Hanna 2016-09-26 21:01:39
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna 🙂 Jag försöker göra så mycket frukostrecept jag kan 🙂 Det ligger lite under kategorin recept och sen frukost :)Men ska absolut försöka få fram lite fler 🙂
   Tack snälla du!
   Stor kram!

   fiiaan 2016-09-26 21:05:47
   Svara
 • Åh det är en liten klurig lista som krävde betänketid, men just därför kanske det är värt att göra den.

  1) jag älskar att min kropp fungerar, att den kan ta mig till nya platser, låta mig se och upptäcka. Wow.
  2) jag är glad över min koordinationsförmåga, som tillåter mig att utforska och göra massa roliga saker som att testa massa olika idrotter.
  3) jag är itroligt nöjd över mina tänder, vilken kvalitet dem har trots flera år av bulimi har dem knappt haft ett hål.
  4) jag älskar mitt pigment, jag blir enkelt sådär härligt solbränd på sommaren, älskar att vara brun men hatar att ligga still i solen haha.
  5) mina ögon är rätt nice, att jag kan se och uppfatta färger, se det vackra i vår natur och min omgivning.
  6) mina öron som tillåter mig att höra fåglarna, vågorna, vinden och människorna i min omgivning.
  7) min hjärna oj vad vi krigar men oj vad den är stark och modig många gånger.
  8) mitt garv, det kanske inte är så jäkla charmigt alla gånger, men det ligger så nära till hands och bubblar.
  9) mina läppar, min största önskan var en fettsugning av läpparna under många år, nu har jag insett att det är rätt nice med fylliga läppar.
  10) mina naglar som jag gärna biter på tok för mycket på, dem är alltid långa ändå utan att jag behöver göra något. Det är rätt nice 🙂

  Hanna 2016-09-26 17:15:48
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Fina fina du! Tror det är välbehövligt just av den anledningen. Att påminna sig själv om hur grymma vi faktiskt är! KRAM!

   fiiaan 2016-09-26 18:35:25
   Svara
 • Älskar den här listan 😀

  1. Jag älskar hur uthållig min kropp är och konditionen jag har byggt upp.
  2. Mina smala höfter som jag brukade önska var bredare och mer ”kvinnliga”
  3. Jag är så tacksam över att jag kan gå, springa och dansa med min kropp.
  4. Min svankrygg gör att det blir små valkar på min rygg som jag alltid hatat, nu älskar jag dem och tycker det är jättefint med svanken.
  5. Precis som du, mitt leende:D
  6. Jag är glad att jag är frisk.D
  7. Jag är glad att jag kan känna smak:P
  8. Jag är tacksam för att jag kan krama och hålla om dem jag tycker om.
  9. Mina ögonbryn, som jag en gång i tiden var mobbad för.
  20. Jag är glad för att jag kan KÄNNA.

  Evelina 2016-09-26 14:00:30
  Svara
 • Tycker att det du gör är så otroligt häftigt och inspirerande. Och framförallt generöst. Tack för att du sprider kloka tankar och värderingar och är helt allmänt härlig. Kan gå tillbaka till inlägg när jag känner att jag behöver en dos vett och hjälp när de obraiga känslorna/ tankarna tar över. Så Fia, ett varmt sjudundrande, TACK!

  Solisinne 2016-09-26 13:12:08
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!