Jag har lärt mig att sätta mig själv och mina drömmar i fokus!

collage

Inlägget i samarbete med FramkallaApp.

*Trummvirvel* darlings! Den är nämligen helt färdig nu, min arbetsplats! Japp, det har tagit aslångt tid men det berodde på att paketet vart lite på villovägar. Men vem pallar bry sig om det när det äntligen är färdigt.

Här ska jag skapa min framtid hörrni. Jag behövde detta nu, jag behövde detta för att det ska kännas lite mer verkligt på något sätt. Det enda som jag behöver nu är en ny almanacka som jag ska beställa sen är jag redo!

DSC_0048 DSC_0099

Älskar att sätta dessa personliga präglarna på hemmet nu. Quotes med ordspråk som på något sätt påminner mig om vad det är jag vill i livet, det kan ta mig hur längt som helst kan jag säga!

Denna hösten kommer bli absolutley amazing! Den kommer vara fruktansvärt stressig och hektiskt men åhh vad jag kommer få uppleva mycket och lära mig mycket nytt. Har nog aldrig någonsin varit så taggad på höst nu iår, lite konstigt egentligen med tanke på hur året förändrades. Men det känns på något sätt som det blev något bra av allt!

DSC_0105

Bara totalälskar postern jag fått hemskickad från FramkallaApp, min absoluta favoritbilder som motivation blandat med massa Quotes och härliga bilder. En blandning av det jag vill lägga fokus på just nu! Och vem är en bättre motivation än en själv egentligen? Jag har lärt mig hur viktigt det är att sätta mig själv och mina egna drömmar i fokus! Vill du beställa en likadan är det bara att ladda ner appen och framkalla dina bilder från instagram eller från mobilen. Bästa grejjen typ! Speciellt om man älskar sitt instagramflöde 😉

Don´t dream your life, live your dreams!

PUSS!!

I samarbete med FramkallaApp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vart har du köpt själva hyllan? ????
    Så fint och praktiskt ! ⭐️

    Ellinor 2016-10-01 10:52:12
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!