#jaggillarmig

Sophia-Anderberg-1000x618

”Bara tre kilo till, en storlek mindre i jeans bara för att, mat du hatar att äta men äter för man ”ska”, missnöje, rädsla, ångest och tårar! SLUTA! Din kropp, ditt verktyg, ditt liv och dina möjligheter till att göra precis vad DU vill med DITT liv är här och nu! Inte när du gått upp eller gått ner tre kilo, när den där lilla storleken i jeans passar, NU! Jag säger inte att det är enkelt, det tog mej ett år på ätstörningsmottagningen med samtal, mallar och tekniker men på andra sidan fanns detta liv! Ett liv i trivsel och välmående!”

Babes, jag känner mig hedrad och VÄLDIGT stolt att få vara en så stor del av detta! När jag blev tillfrågad om att dela med mig av mina absolut bästa 10 tips för att älska sig själv i Sveriges största ungdomstidning tackade jag självklart ja! Tidningen Frida kör just nu en kampanj som heter #jaggillarmig som helt enkelt går ut på att öka unga tjejers självkänsla. Hur grymt är det inte? Det behövs, det behövs sååååå mycket och jag är så jäkla lycklig över att få vara en del av det!

Vill ni läsa artikeln och mina tips hittar ni dem här !

Tack för att ni är världens bästa läsare! Stöttar, peppar och bara är så jäkla amazing! Ni förtjänar att höra det och dagligen får veta att ni duger, precis som ni är!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fyfan vad grym du är Fia! Drömmen ju, att få skriva något som är så viktigt i tidningen man själv läste en gång i tiden ????.. Fortsätt med det du gör, för du är GRYM på att insperera andra ser jag! Och det är så viktigt!

  Goga :) 2016-10-05 08:14:05
  Svara
 • Hej! Vill börja med att säga TACK. Tack för att du är en sån grym förebild. Jag har en fråga till dig. Det är som så att jag har en storasyster som är 5 år äldre än mig och hon äter VÄLDIGT dåligt. Hon är nu 25 år och när hon var 17-19 år hade hon en ätstörning. Hon har nu i efterhand berättat att det kunde gå upp till 5 dagar utan att hon åt något och knappt drack heller. Just nu jobbar vi ihop och jag känner att detta beteende hos henne är tillbaka. Vi kan jobba 8-17 utan att hon äter eller dricker, hon blir väldigt låg och tråkig, pratar knappt under dagen. Detta känns otroligt jobbigt för mig för jag vet inte vad jag ska göra. Har du några tips till mig? Vill verkligen hjälpa henne att få en hälsosam syn till både mat och träning…

  Louise 2016-09-28 10:05:17
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Vilken fin syster du är! Förstår att det måste vara helt otroligt jobbigt att stå bredvid och bara se på. Jag skulle ta upp det med henne. Fråga och berätta det du ser och om det du upplever är sant. Det finns en risk att hon förnekar men att du då påtalar att du ser vad som händer och om det inte blir ändring måste ni gå vidare med de. Jag skulle definitivt ta upp det med henne nu i första hand!
   Sto kram

   fiiaan 2016-10-04 08:09:57
   Svara
 • Grymt ! Tack för daglig pepp och inspo !

  Maja 2016-09-28 09:29:25 http://Majaljung.devote.se
  Svara
 • Wow så stort!! ♡ Vi tackar dig dör dina kloka ord och för att du delar med dig av både med och motgångar.

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-09-28 08:34:50 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!