Ett stort FETT TACK!

Just nu gråter jag glädjetårar och är helt varm i hela kroppen. Allt av ren lycka och så fruktansvärt mycket tacksamhet att jag inte vet vad jag ska göra med den!

Vill du veta varför? För dina fina ord, dina värmande kommentarer, för att just du är här inne och läser! För att du är du! Det känns inte som att jag kan tacka dig tillräckligt för det stöd du gett mig under perioder då jag behövt stöttas! Alla kommentarer under de perioder när livet varit tufft men också de kommentarer där livet varit grymt. För så är det ju, det går upp och ner, likaväl för mig som för dig, det vet jag ju. Och det bästa med det är att det är helt okej! Man kommer långt med att ha det i medvetandet. Att det är okej! Att du är okej!

Så, detta inlägg tillägnar jag dig, du fina läsare som vill vara en del av mitt liv och vill påverkas av det jag gör, det jag brinner för. TACK!

Ni, mina hjältar,TACK! Jag önskar jag kunde få krama varenda liten en av er, och jag hoppas att jag kommer få möjlighet att träffa så många som möjligt av er i livet!

Ni vet allt om mig men jag önskar så jag visst mer vilka ni är, vill ni ta en sekund och lämna en kommentar så jag får chansen att komma dig lite närmre. Inget tvång, inga krav! Men jag skulle bli såå glad! ja ännu gladare än vad jag redan är…om det är möjligt!

Ni är hjältar! Riktiga hjältar!

TACK!

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • TACK för ditt grymma arbete vad gäller att förändra synen på hur en sund livsstil är! Jag har själv haft en ätstörning och trodde aldrig mer jag skulle kunna tänka logiskt kring mat och träning igen. Men tack vare hjälp så lyckades jag komma ur det, och idag har jag en helt annan balans i livet vad gäller mat och träning. Jag älskar att träna, men lika mycket älskar jag att äta god mat. (Btw är dina recept heaven on cookingearth!!) Jag har insett att livet inte ska bestå av massa tvång och förbud, för vi har bara ett liv och det ska vi ta vara på. VI ska äta det vi tycker är gott när vi känner för det, och vi ska träna det vi tycker är roligt för att kroppen och vårt psyke mår bra av det. Och sist men inte minst ska vi älska oss själva för dem vi är, och inte för det vi äter, det vi tränar eller det vi gör, utan bara för de vi är!

  Lyssnar på din och Jossans podd och den är ju bara heeelt underbar! Ni kompletterar varandra så bra och man får sig alltid ett gott skratt när man lyssnar på den. Och IAMPORUD är ju också ett klockrent koncept, asså finns inte ord för hur mycket bra ni gör! Massa kärlek till dig och ni som gör allt detta och för det otroligt viktiga arbete ni gör för samhället! ❤️❤️❤️

  Madeleine 2016-10-06 10:18:05 http://nouw.com/madeleineberndtsson
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   WOW! WoW Jag vet inte vad jag ska säga mer än det och TACK! Jag är såg glad att jag kan bidra med hjälp finaste du och så stolt jag blir närjag läser att du tagit hjälp och valt att leva annorlunda. Både du och jag är levande bevis på att det går! Stor kram

   fiiaan 2016-10-06 10:21:34
   Svara
 • Hej du fina fantastiska och inspirerande människa! Jag är en tjej på 23 år som bor några mil utanför Halmstad (hyltebruk). Jag har följt din blogg och instagram i något år och tycker du är en peppade fantastisk människa. Jag är mammaledig nu med mitt första barn, men annars jobbar jag som lastbilschaufför. Förutom att leka, mysa och hjälpa min son att utvecklas så gillar jag att träna på gym, gå långa promenader och lite yoga och även umgås med mina underbara vänner och familj. Och ett stort tack till dig som varje dag gör att jag och många andra har insett att livet inte vara handlar om hetsen kring mat och träning, utan att man kan göra och äta allt men med måtta såklart hehe stor kram till dig!!

  Emelie 2016-10-03 21:56:57
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Emelie! Vad roligt! och grattis till din bebis! 🙂 Tack finaste du för att du delar med dej av vem du är. Det gör mig så glad och tack för dina fina komplimanger. Det värmer verkligen att du gillar det jag gör.
   Stor kram

   fiiaan 2016-10-04 08:11:14
   Svara
 • Amanda, 21år från Ystad ???? du ska ha ett stort TACK för ditt arbete, det gör skillnad! Bland annat tack vare dig och ditt positiva tänkande har jag nu äntligen sökt hjälp för min ångest, återstår att se vad för hjälp jag får ????

  Amanda 2016-09-30 09:31:28
  Svara
 • Tack själv finaste du! <3

  Josefin Ogarp - från mammakropp till drömkroppen 2016-09-29 13:50:23 http://www.josefinogarp.forme.se
  Svara
 • Det är du som ska ha tack! Dina inlägg och din berättelse om din resa var precis den lilla knuff jag behövde och gjorde att jag vågade söka hjälp förra året och det har gjort mig fri från min ätproblematik. Jag har följt dig i nåt år och kan ibland komma hit och bläddra lite när jag behöver några peppande rader.
  Annars är jag 22 år fyllda, kommer från Stockholm och pluggar till idrottslärare, spelar fotboll och älskar att läsa!

  Linnea 2016-09-29 12:54:19
  Svara
 • <3 <3 🙂

  Becca 2016-09-29 10:56:25 http://finest.se/rebeccaswahn/
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!