Min arbetshörna

DSC_0005 DSC_0099

Inlägget innehåller adlinks.

Godkväll älsklingar!

Wow, helgen har gått i ett. Befann mig i Stockholm mindre än ett dygn, hemma i Värnamo en runda och idag har vi jobbat med IAMPROUD samt fixat och donat här hemma. Bland annat också hämtat paketet med kläderna från Boohoo som inte hann komma innan Bieber!!! Nejnejnej. Men ack så mycket snyggt! Kommer återkomma till det och kommer definitivt återkomma till helgen imorgon 🙂 Magisk har den nämligen varit.

Ni är många som har undrat om min arbetshörna och jag vet, hur fin är den inte? Jag totalälskar den och den gör att allt känns så mycket mer verkligt. Pärmar, tidskrigtssamlare, ja allt på rätt plats så att säga 🙂


collage DSC_0105 DSC_0109 DSC_0111

Hyllan är en så kallad stringhylla och är beställd härifrån (adlink). Hittade en inspirationsbild på Pintarest och fick reda på av mamma att det var den välkända stringhyllan jag suktade efter! Tydligen design och allt, inte likt mig 😉 Haha.

Älskar att man kan bygga på den dock. Kommer nog att bygga upp den lite på höjden framöver men än så länge klarar jag mig som den är 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!