Jag kan inte riktigt beskriva det med ord

Äntligen, äntligen har jag funnit tid att berätta om helgen! Jag var ju liksom på Justin Bieber, något jag helt ärligt aldrig någonsin trodde skulle hända. Men så mycket som kan förändras på kort tid;)

Och wow! Vi befann oss i Stockholm i mindre än ett dygn ( ja jag vet, ett jäkla flängande på mig dit upp den  senaste tiden) men ack så värt. Justin Bieber var nämligen helt jäkla fantastisk!! Han kan ju allt människan! Han bjöd på trumsolo, fantastiska dansnummer, grym sång och akustiskt gitarrspel. En show utöver det vanliga helt enkelt.

Jag har inte lyssnat alls mycket på JB innan, jag har liksom hört What do you mean? och Sorry, typ! Jag är glad att jag inte lyssnat heller för det gav  mig en helt ny bild av låtarna och det var bara positivt enligt mig. Favoritnumret var helt klart Children, totalälskar låten och har säkert lyssnat på den 10h repeat sammanlagt! Det var också helt fantastiskt att se Hanna så glad, hon har velat se honom sen hon gick i åttan liksom, galet många år!

Jag kan inte riktigt beskriva det med ord, mer än att ni som inte var där och såg JB live verkligen missade något 😉

image image

Resten av helgen har faktiskt spenderats med jobb! Alla klipp till IAMPROUDS release är nu klar, nu väntar vi bara på att få se det färdigt. Känns fortfarande helt overkligt. Måste nypa mig själv i armen men ja det är ta mig tusan på riktigt!

image image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såg JB i Köpenhamn i söndags och jag kan inte annat än hålla med dig. Han var A M A Z I N G! ????

    Johanna 2016-10-04 11:51:28
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!