Måndagsrecept

Godmorgon måndag 🙂

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och ska snart dra iväg till gymmet. Har insett att jag måste försöka få in min träning som rutin igen, jag mår så mycket bättre av det samt att det kommer påverka min sömn till det bättre! Jag ligger så fruktansvärt många timmar efter att det är pinsamt… Leva som jag lär eller hur va det? Nej men skämt o sido, omöjligt att jobba på allt samtidigt och just nu har jag så sjukt mycket bollar i luften att träningen blivit lidande. Likadant med nagelbitandet, det får jag ta tag i när jag jobbat färdigt med det andra!;)

Har inte hunnit baka något i helgen tyvärr så bjuder på en gammal goding som alla helt enkelt borde baka till veckans mellis! Theese babies are magical!

collage

Chokladdadelbollar med torkad frukt

5 dadlar

2 1/2 dl havregryn

1/2 dl olja

2 msk kakao

1/2 dl vatten

1 dl torkade aprikoser

1 dl torkade gojibär

Gör såhär: 

Skär aprikoserna samt gojibären i mindre bitar. Mixa sedan samtliga ingredienser i en matberedare till en slät smet. Jag behöll mina aprikoser i lite större bitar ????

Rulla sedan till bollar. Smält lite steviachoklad och ringla över. ???? Förvaras i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!