Godmorgon bästa läsarna i världen. Mår ni bra denna tisdag? 🙂 Här är det fint.
Vaknade upp med gosig träningsvärk i rumpan, skönt. Veckans fokus blir träning som sagt. Ska försöka ta mig till gymmet i alla fall tre gånger och sen njuta av så många höstpromenader som det bara går.
Ett nytt recept här i samarbete med NutriNick 🙂 Så himlans goda blev dem och tar man fram dem i rumstemperatur en stund innan servering smälter jordnötssmöret inuti och de blir fantastiskt krämiga! MUMS!
Chokladbollar med jordnötsfyllning
50 g smör
1 1/2 dl havregryn
1 msk kakao
1 msk vatten
1/4 – 1/2 dl sukrin
Fyllning:
10 msk jordnötssmör
Gör såhär:
Klicka ut 10 msk jordnötssmör på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen i några timmar så att dem stelnar. Blanda sedan samtliga ingredienser till chokladbollssmeten i en skål och ställ in i kylen i några timmar.
Ta ut jordnötssmöret och täck klickarna med chokladbollssmeten och rulla till bollar så jordnötssmöret täcks. Hacka lite jordnötter och rulla bollarna i och låt sedan stå i kylen innan servering.
MUMS!
I samarbete med NutriNick.