Recept: Chokladbollar med jordnötsfyllning

Godmorgon bästa läsarna i världen. Mår ni bra denna tisdag? 🙂 Här är det fint.

Vaknade upp med gosig träningsvärk i rumpan, skönt. Veckans fokus blir träning som sagt. Ska försöka ta mig till gymmet i alla fall tre gånger och sen njuta av så många höstpromenader som det bara går.

Ett nytt recept här i samarbete med NutriNick 🙂 Så himlans goda blev dem och tar man fram dem i rumstemperatur en stund innan servering smälter jordnötssmöret inuti och de blir fantastiskt krämiga! MUMS!

collage

DSC_0093

Chokladbollar med jordnötsfyllning

50 g smör

1 1/2 dl havregryn

1 msk kakao

1 msk vatten

1/4 – 1/2 dl sukrin

Fyllning:

10 msk jordnötssmör

DSC_0101

Gör såhär:

Klicka ut 10 msk jordnötssmör på ett bakplåtspapper och ställ in i frysen i några timmar så att dem stelnar. Blanda sedan samtliga ingredienser till chokladbollssmeten i en skål och ställ in i kylen i några timmar.

Ta ut jordnötssmöret och täck klickarna med chokladbollssmeten och rulla till bollar så jordnötssmöret täcks. Hacka lite jordnötter och rulla bollarna i och låt sedan stå i kylen innan servering.

MUMS!

I samarbete med NutriNick.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Jag gick tillbaka lite. Kollade vart du var för två år sedan. Hamnade nästan direkt på inlägget 24 september-2014. Då skriver du att ditt mål är att kunna äta vad du vill, när du vill. Precis där du är nu. Blev så varm av att se de. Se att du tagit dig dit du vill. Vet inte när det målet var nått. Jag började följa dig för någon månad sedan. Men det var kul att läsa.
  Jag har bytt mitt fokus från att följa PT’s till dig å de som är likasinnade. Woow vilken skillnad.
  Jag letar inte fel. Jag är så jävla nöjd med min kropp. Inte helt. Men jag är inte beredd att ha ångest för vad jag äter. Jag vill tacka dig för att jag nu valt att inte räkna min jävla mat. Någonsin. Jag vill träna när jag vill, äta när jag är hungrig och vara nöjd så. Behöver ingen kost eller träningsdagbok. Jag gör det ju inte med fokus på något mer specifikt än att må bra.

  Tack Fia. Du hjälper ♡

  Simone 2016-10-04 09:53:24
  Svara
  • Svar på Simones kommentar.

   Men fina fina du! Detta gör mej helt varm i hjärtat! Tack snälla du! har inte reflekterat över det men ska genast gå tillbaka och läsa. Stor tack!!! Så glad att jag kan hjälpa dej på något litet vis!
   Stor kram!

   fiiaan 2016-10-04 19:42:22
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!