Tack september!

Man kan verkligen inte klaga på denna sommaren. Herregud hösten kom ju först nu i slutet av förra helgen. Hela september har ju bjudit på fantastiskt väder, rena sommarvärmen!

DSC_0638 DSC_0013 DSC_1291

DSC_1337

Det har varit fokus välmående kan man säga! Två besök till Stockholm har jag hunnit med för att spendera tid med nära och kära. Välmåendet har bestått av vänner! Jag har umgåtts så mycket med vänner i september vilket gör mig lycklig hela vägen in i själen! Att jag är så lyckligt lottad att få ha så fina vänner i mitt liv!

DSC_0067 DSC_0074 DSC_1314

Ett flertal bruncher har det blivit. Både hemgjorda samt ett besök på Griffins Steakhouse för den välkända brunchen uppe i Stockholm. Jag klagar inte. Vill bjuda nära och kära så ofta som möjligt på brunch kan jag känna!

DSC_0974 DSC_0979 DSC_0982

Massa jobb med IAMPROUD har det blivit, fotograferingar och filminspelning inför kommande lanseringsfilm. Det börjar bli på riktigt nu! WOW!

DSC_0868

collage

Mysiga film och godiskvällar med Sanna. Nu har vi börjat plöja Rederiet tillsammans. Har en känsla av att det kommer bli en mysig höst med massa innekvällar. Det kan jag behöva, jag börjar redan märka av att hösten är här på mitt humör. Alla ljusglimtar uppskattas!

DSC_0979 DSC_1042 DSC_1102

Hur mycket smarrigt har jag inte bakat då? HUR mycket som helst! Tur jag har vänner som är öppna för leveranser och avhämtning då jag själv inte äter upp allt!

DSC_0105 DSC_0048 DSC_0817 DSC_0972

Lägenheten har fått stil!WOW kan inte fatta att jag bor här. Ingen trivs bättre än jag hemma just nu! Så härligt det känns, att inte vilja fly längre, utan att faktiskt kunna njuta av att bara vara hemma, i mitt alldeles egna hem! Att företaget också har kommit igång är helt otroligt, första samarbete med Framkalla och att få möjlighet att samla alla sina bästa sommarminnen i en tavla!! Tack!

Sophia-Anderberg-1000x618

Jag hann också med min första intervju någonsin i september. En sån ära att få medverka i tidningen Frida i kampanjen jag gillar mig. TACK!

image image

Att sen, den 30 september, få avsluta denna fantastiska månad tillsammans med 40 000 personer i Tele2 arena och se Justin Bieber live tillsammans med en nyfunnen vän var heller inte jobbigt. Tack september, du har varit helt fantastisk!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!