Tankar & Frågor

Underbaringar, mår ni bra?

Här är det fint. Har en härlig helg framför mig. Är ledig och ska hem till Värnamo för bland annat släktkalas och SÖMN. Bästa stället att koppla av på, hemma. Funderar på att åka redan imon men hade lite roliga happenings här hemma som jag inte kan bestämma mig om. Behöver sömnen dock, skulle vara underbart att inte ställa någon klocka utan sova ikapp lite. Har blivit alldeles för lite av det de senaste halvåret och hemma kan jag koppla av på ett annat sätt. Har ni några roliga planer själva? 🙂

Ni vet ju att jag älskar när ni kommenterar, frågar och undrar en massa så vad hade ni tyckt om en ny frågestund? 🙂 Man får fråga vad som helst tänker jag, kärlek, resor, mat, träning. Något ni vill ha en update om kanske? 🙂

Vad säger ni? Gillar ni det så kör vi tycker jag. Kommentera era frågor som en kommentar så ska jag svara på alla i ett helt inlägg sen.

PUSS!!

DSC_0554

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Måste börja med att säga att du verkligen inspirerar och kommer med så kloka tankar! High five!!! 😀
  Några frågor:
  1. Jobbar du med iamproud eller du gör bara samarbeten med dem ibland?
  2. Har du bloggen och instagram som ett jobb eller som en hobby?
  3. Vad var det som fick dig att börja jobba för en bättre syn på kroppen utåt sett? Eller hur ska jag säga, genom blogg och instagram? Jag har förstått genom podden att du behövde jobba med dig själv och att du gör det fortfarande (Heja dig! <3) men det är nog inte många som hade gett sig ut i den sociala mediedjungeln med ett så omdiskuterat och känsligt ämne. Än en gång, heja dig!!!
  3. Är det så att man kan engagera sig i iamproud på något sätt? Eller på flera vis promota för kroppspositivitet? Är lite sugen!

  Ha det fint kära du! 🙂

  Johanna 2016-10-06 19:27:04
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!