Lets kick it!

Fredag fredag fredag! Visst måndagar är härligt, fast på ett annat sätt. Fredagarna är ju bara så mysiga. Man känner feeling enda in i hjärtat liksom. En såådär bomullskänsla i hela bröstet. Haha neeeej jag är nykter och så, bara så härlig känsla med fredag 😉

Lite jobb står på schemat idag och fröken har fortfarande inte bestämt sig för om hon ska åka hem till vmo ikväll eller inte, beslutsångest deluxe kan man säga! Vi får se helt enkelt, ni lär få update. Nu ska jag fortsätta jobba lite här hemma innan det blir några timmar på TM också 🙂 Snart dags för lanseringen för IAMPROUD, cant wait att berätta för er vad vi har jobbat på det senaste.

MEN missa inte göra denna lyxiga Nutella till helgen för allt i världen. Ett måste hörrni och receptet hittar ni här.

DSC_0694

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tycker dina recept ser supersmarriga ut. Men jag har det problemet att har jag sötsaker hemma så blir det enkelt en hetsätning följt med kompensation i all dess slag. Dock älskar jag att stå i köket och pilla, ren terapi och pillet får gärna ta lite tid. Hur gjorde du i början? När du börja baka, kunde du bara låta det ligga hemma eller i frysen? Har du något recept som är skojigt men som kanske inte triggar så mycket som bakverk gör och där recultatet inte blir så stort (alltså inte så många) förstår du hur jag menar? Knepig fråga kanske? 🙂

  Hanna 2016-10-08 07:59:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej finis! Jag har aldrig haft det problemet, att jag äter så fort det finns hemma. Så tyvärr kan jag inte svara på den frågan. 🙁 Ja alltså alla mina bakverk innehåller ju någon form av socker, oftast naturligt i form av honung eller dadlar men också sukrin från NutriNick. Kolla in recepten med sukrin, tycker inte dem triggar speciellt mycket 🙂 Stor kram

   fiiaan 2016-10-08 11:17:43
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!