De 5 kärleksspråken

Jag har ju självklart vetat att människor visar sin kärlek på olika sätt. Men att det var såhär och att jag helt plötsligt skulle få en sån enorm förståelse i varför folk gör som dem gör trodde jag faktiskt inte. Det var snabbt tydligt VILKET kärleksspråk som är mitt och hur viktigt det faktiskt är för mig att bli bemött på just detta sättet.

Jag hade ingen aning om vad Jossan skulle prata om i dagens poddavsnitt. Något om kärlek visste jag men jag hade av faktiskt inte läst på något alls, just för att jag ville att det skulle bli en överraskningen denna gången. När avsnittet avslutas var jag nästan mållös. Jag hade helt plötsligt full förståelse för varför vissa gör som de gör och hur det kanske ibland inte uppfattas som kärlek, just för att man inte pratar samma kärleksspråk.

De 5 kärleksspråken

Komplimanger

Tid för varandra

Ta emot gåvor

Göra varandra tjänster

Fysisk beröring

Haha gissa vilket som är mitt? 😉

Dessa används inte bara i intima relationer utan även i familjerelationer och vänskapsrelationer. Lyssna på dagens avsnitt av välmåendepodden här, på Itunes eller i soundcloudappen. Detta förändrade verkligen hela min syn på sättet att visa kärlek på och jag kommer i framtiden ha förståelse för vissa beteenden . MISSA INTE DETTA!!!

DSC_5580 DSC_5028 IMG_7676 1 _MG_7400 1 _MG_7419 1 DSC_5048 DSC_0447 DSC_1337

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!