Bloggtorka DELUXE!

DSC_0165

collage DSC_0140 DSC_0156

Glad måndag peeeps. Haft en fin helg! Min var välbehövlig. Åkte hem till Värnamo sent i söndags. sov länge både lördagen och igår, släktkalas med goaste cheesecaken och tusen skratt, häng hos lillebror och farmor och gos med hundarna innan det bar av till Halmstad igen. Har flängt en del den senaste tiden, ska bli skönt att slippa packa resväskan några veckor framöver nu. 🙂

Börjar bli trött på denna bloggtorka jag har just nu. Känner mej lite inspirationslös på något sätt. Så please, vad vi ni se och läsa mer om. Tipsa mej lite tack! Skulle göra mej lyckligare än lyckligast just nu!

Önskar er världens finaste måndag!!!

PUSS!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag tycker om att komma hit och bara få läsa om dina dagar, vad du gjort och hur dom varit! Det behövs inte alltid något av det lilla extra:D din blogg är grym och hjälp mig så himla mycket. Tack!

  Linnea 2016-10-10 11:42:12
  Svara
 • Hej finaste Fian!
  Jag blir så trött på att majoriteten av alla bloggare är pinnsmala och verkar leva världens glamorösaste liv. Det finns en sådan jämförelse i dagens samhälle och när man då läser bloggar som dem så får man känslan av att man har ett skittråkigt liv! Tack för att du är en av dem som visar upp andra sidor, för det är självklart att dessa ”perfekta” fasaderna också har mörka bakgrunder ibland. Men ändå är det svårt att inte låta bli att jämföra sig…
  Kram Madeleine

  Madeleine 2016-10-10 11:32:17 http://nouw.com/madeleineberndtsson
  Svara
 • Hej!
  Jag är ju rätt ny föjare av din sida, men gillar den skarpt! Går in varje dag och läser lite.
  Jag är nyfiken på vad det var som gjorde att du ”kom på” att du hade ätstörningar, eller jag kanske ska säga. När erkände du det för dig själv och sökte hjälp?
  Vart gick du, hur såg hjälpen ut?
  Hur tänker du i all vikthets, känns det som du kan falla tillbaka, om inte hur gör du för att stå emot?

  Ju mer jag läser här och på andra sidor, så förstår jag vilka problem jag faktiskt har, försöker jobba med dem själv men ibland vill jag bara tjuta och skära bort min putande mage. Den som egentligen är så fin och ser ut så för att jag burit på två barn..
  vill väga så där lite som jag gjorde förra året, för jag va ju fin på bilderna då. (mitt skeva tänk vissa jobbiga dgr)
  Men att jag åt som en mus och tränade löpning pga ångest efter min skilsmässa och att jag kände mest övergiven i hela världen. Det tänker jag inte på..hur mådde jag egentligen?
  Att jag nu istället mår mycket bättre, och har ångest väldigt sällan efter att ha både gått i terapi och träffaste finaste killen i världen, och mår då så mycket bättre vilket har resulterat i att jag gått upp ca 3 kilo. För att jag äter det jag behöver och tränar mindre men mer skonsamt, det tänker jag inte på.
  Jo ibland men alltför sällan jämt..
  Shit viket långt inlägg, men hur gjorde du för att lyckas må bra och faktiskt tycka om din helfina kropp, efter all vikthets? skriv gärna nåt inlägg om din historia för oss nya läsare 🙂
  Kramar Anna

  Anna 2016-10-10 09:53:45
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Fina du! Tack för din kommentar.Och jag ÄLSKAR långa kommentarer ska du veta 🙂 Jag svarar på detta i frågeinlägget finis. Stor kram till dej och hjälp så underbart det är att läsa att du mår bättre. Stor kram!

   fiiaan 2016-10-16 13:25:07
   Svara
 • Hej Fia!
  Först måste jag bara säga att du är så jäkla gillbar. Du verkar så himla mysig, trevlig och mänsklig! De gillar jag!
  Till dig bloggtorka så skulle jag tycka att det vore roligt att läsa om hur du typ planerar din vecka med träning/mat och andra aktiviteter. Vissa veckor har man ju mer än andra, så planerar du in träning i luckorna som finns, gör matlådor osv? Intressant att se hur andra klipper och klistrar ihop sin vardag.
  Och även typ bara hur en hel dag ser ut, hur du mår, vad du gör/äter från morgon till kväll. Sånt är kul tycker iallafall jag 🙂
  Sen är det alltid kul att läsa om drömmar och framtidsvisioner, vart ser du dig själv om 5-10 år?

  Hoppas det gav lite inspiration 🙂 kram Frida

  Frida 2016-10-10 08:11:18
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej fina fina du! Wow vilka roliga frågor!!! Och tack för dina fina ord, det värmer så mycket ska du veta!! Jag svarar på dina frågor i frågeinlägget också finis. Stor kram!

   fiiaan 2016-10-16 13:26:15
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!