Uppstånden från de döda… typ

image

Hade jag världens migränattack igår eller? Ohja. Sov bort hela dagen, hade fet ångest över det och sen tänkte jag tillbaka på blogginlägget jag skrev igår om att lyssna på sin kropp och leva som man lär och allt det där. Och så bara släppte jag det. Jag är grymt duktig på att anklaga mig själv för dåliga saker,men jag menar, jag hade migrän? Jag kan inte ens göra något då? Fick seriöst ha solglasögon och mössa på mej inne HELA dagen. Mössan för att det är så förbannat ljust i min lägenhet att jag behövde något att dra ner över ögonen för att kunna sova och ja, die sonnenbrillen för jag knappt kunde se i dagsljus utan att dö av smärta typ. Ni som har migrän känner igen er va? Tack hjärnskakning för sisådär 7 år sedan 😉 Men jag är glad och tacksam att jag endast har detta några gånger om året. Innan kunde det komma flera gånger i månaden.

OJ, lite neggoinlägg från Fia idag… Idag mår jag dock bättre och inväntar ni Casandra för att jobba med IAMPROUD! Endast två veckor kvar till lanseringen hörrni, hur grymt?? Vi är fett taggade ska ni veta 🙂 Detta kommer bli stort stort stort.

Mår ni bra?? 🙂 HOPE SO! Glöm inte bort att ställa alla era frågor darlings. Kör ju ett frågeinlägg snart där ni får fråga vad som helst, allt mellan himmel och jord. Slänger upp en bild där man såg bra mycket fräschare ut också, bara för att 😉

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej det hade varit kul om du hade kunnat skriva ut dina träningspass tex om du kör löpintervaller, isåfall hur springer du dem? När du gymmar, hur lägger du upp ett träningspass då och hur många repetitioner av varje? Puss pch kram finaste Fia

    Emelie 2016-10-11 21:32:04
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!