Jag ska till PARIS!

pexels-photo-87374-large

collage paris

Okej, minns ni att jag egentligen skulle åkt till Paris i våras. P fick ju det av mej i 30 års present men så gjorde ju han slut dagen innan vi skulle åka. Vem gör så ens? 😉 Haha. Ja otroligt synd iaf! Jag hade så mycket annat att tänka på då så nämnde nog aldrig något här ens om att det inte blev av och sen har det liksom inte funnits tid att åka iväg men nu blir det äntligen av! Så länge som jag har drömt om Paris, och jag hade ju faktiskt det som mål, att i år få åka dit!

Tessan och jag kommer få den grymmaste weekend ever! God mat, shopping, sightseeing och mys! Första advent är vi borta också så hoppas på massa julstämning! Vet att ni var många som tipsade om saker att göra i Paris sist men ni får jättegärna kommentera nedan igen. Kanske någon cool restaurang, cafeér eller annat 🙂 Hit me lovies!!!

PUSS!!

Bruden jag ska åka med alltså!!!

Bruden jag ska åka med alltså!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!