Månadens The healthy box

I samarbete med The Healthy Box.

Fylld med höstigt kan man säga!

Goooodmorgon hörrni! Ni är för härliga ni som har kommenterat angående min bloggtorka! Känns härligt att ha världens bästa läsare i ryggen. Tack för tipsen,ska verkligen ta åt mig! Längtar så efter min nya telefon nu, så jag med ett sant nöje kan kasta min Iphone 5S i Nissan…Eller köra över den med bilen typ 1 miljon ggr, har inte bestämt mej för vilket ännu! 😉 Då blir det mer vardagsuppdateringar, det lovar jag 🙂

Hämtade ut månadens The Healthy Box i tisdags, en box fylld med höst skulle man kunna säga! Téer, portions- jordntssmör ( hur grymt?), nötter med chokladöverdrag, müslie med mera. Perfectamento typ! 🙂

collage 1
DSC_0150 DSC_0153

Dagen kommer förövrigt bestå av jobb och eventuellt lite häng hos Sanna ikväll. Vad har ni för er? Kika in här ikväll vettja, droppar lite news då 🙂

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!