Lyssna på kroppen!!

Åh söndag och vet ni vad? Jag har INGET planerat mer än lite jobb och fix hemma. En skön sovmorgon och jag tror att jag ska ställa mej och steka pannkakor just precis nu! Vaknade helt lycklig i morse! Spenderade hela kvällen med min bästa Allis igår. Vi skrattade så tårarna rann åt filmer från Bali, åt en megagod middag och kollade Baksmällan och bara hade det allmänt jäkla underbart! Glädje. I fredags var jag helt själv, första fredagen utan några planer och det var skönt! Jag låg i sängen och kollade rederiet och åt godis, faktiskt skönt. Underbart att känna att man kan vara själv en fredagskväll faktiskt 🙂 Stolt tjej!

Många av Er kanske redan har käkat frukost men hoppas ni är några som tagit sovmorgon och vill inspireras av lite gotte nedan :)!

Varm choklad med mint, recept här.

image

Bananbröd, recept här.

image

Amerikanska pannkakor, recept här.

image

Chokladsmoothie, recept här.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!