En helg som denna, precis vad jag behövde!

collage

DSC_0223 DSC_0240

Gosigaste helgen har jag haft! Det är så skönt att känna att jag kan vara själv utan att få värsta ångesten som någonsin existerat… Blotta tanken på en kväll i ensamhet gav mej fruktansvärd ångest för några månader sen. Jag va i så desperat behov av sällskap, speciellt när helgen närmade sig, för man kan ju liksom inte sitta själv, hemma en fredag? Hallå liksom. Well why not? Idag försöker jag att inte skilja på helger och vardagar, vad spelar det egentligen för roll. För migär det extra betydelsefullt då helgerna var heliga för mig när jag och P va tillsammans. Han kom ju liksom hem på fredagskvällarna de veckorna han va i Linköping och det var ju en speciell dag då såklart.

Gårdagen spenderades hemma. Vädret var ju bara grått, grått, grått. Tog sovmorgon, gjorde mumsigaste pannkaksfrukosten och käkade i sängen med Elsa som sällskap, storstädade hela lägenheten, fixade med mobilen och allt som försvann när jag återställde den i fredags, bloggade inför veckan, kollade fotboll och jobbade. Ja ni hör ju, en helg som jag helt enkelt behövde.

Berätta, vad har ni gjort? 🙂

Njut av en härlig måndag bästa du!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh va härligt de låter att du klarar att vara alldeles ensam utan ångest, den känslan!! 🙂
    Själv har jag jobbat, barnen varit hos sin pappa. När jag inte jobbade va jag hemma själv, ute på långpromenad med hunden och sen mys framför datorn med en massa serier, och gottit att äta till det. Har nyss börjat titta på ”bron” helt superbra!! Kan verkligen rekomendera den om du inte redan sett den!
    Kram Anna

    Anna 2016-10-17 14:48:26
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!