Spis&Deli

DSC_0150 DSC_0158

Bästa stället i Halmstad, alla dagar i veckan, helt klart. Atmosfären, maten, personalen. Spisen har allt!

En bättre lunch i förra veckan skulle man kunna kalla det! Spis&Deli är och kommer förbli mitt stammishak i Halmstad. Besöker ni Halmstad måste ni hit, ni bara måste. Surdegsburgarna är to die for och pizzorna likaså. Grym, hälsosam mat utan tillsatser helt enkelt. En juice och surdegskanelbulle på det, ALLTSÅ!

collage 1 DSC_0165

DSC_0215

En sån där lyxig jobblunch ni vet. Jag och Casandra jobbade hela dagen med IAMPROUD med ett litet lunchbreak på Spisen. En vecka kvar till vår lansering hörrni. Då droppar vi bomben vad vi jobbat med den senaste tiden.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!