Its…höstigt!

collage 2

DSC_0238 DSC_0239

Byxor_ här || Polo CropTop _ H&M || Svart kofta_ här || Fransig väska_ H&M ||Skor_ Gammal butik i Halmstad (adlinks)

Heeej hörrni!

Vill verkligen bli bättre på outfitbilder. Eller tycker ni det är kul? Fick ju hem en heeel beställning från boohoo härom veckan som jag såå gärna vill visa er så ska försöka få allt fotat till er:)

Kom precis hem från jobbet nu, ska ta mig ut på en promenad med Allis snart och sen blir det fix. Har två intervjuer imorgon angående lanseringen som sker på måndag, varav en ska ske här hemma, i MITT hem! Need to städa lite kan man säga så Charlie kommit på den briljanta idén att gräva i Jockes (min kaktus) jord. Det är hennes nya intresse kan man säga! Att jag städade heeela lägenheten i söndags, verkligen storstädade, hör ju till saken också såklart så japp 🙂 Bara på att!!

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så jädra fina kläder. Ibland ser jag dig omkring i staden och vill egentligen bara säga ”hej, du är bra” tack vare all inspiration du bjuder på. Men jag förmår mig aldrig, haha! Nu vet du åtminstone 🙂

  Maria 2016-10-18 20:28:53
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Men åh tack snälla du!! Men snälla kom fram nästa gång, hade gjort mej så himla glad 🙂
   Stor kram

   fiiaan 2016-10-18 20:58:06
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!