Summer #tbt

Åhh heej godingar!

Överlever ni hösten? Jag börjar verkligen påverkas känner jag. Mörker är inte riktigt min grejj, skönt att man ändå omger sig av alla dessa fantastiska människor jag har just nu. Det kommer över mig ibland hur fina människor jag faktiskt har i mitt liv och att många av dem är personer som jag nästan precis lärt känna, helt underbart.

Jag ska inte gnälla, har så mycket som pågår i mitt liv och så mycket kul att se fram emot men ska inte sticka under stolen med att mörkret påverkar mig. Ska hitta på lite mysiga tips och trix till både mig själv och er till nästa vecka som kan underlätta i höstmörkret. 🙂

Bjuder på soliga bilder från denna magiska sommar och kilar bort och umgås med en kompis om en liten stund.

PUSS!!

DSC_0506 DSC_0713 DSC_0901 _MG_7450 1 _MG_7855 1 DSC_0043 collage sunset IMG_7504 1 DSC_0030 DSC_0037 DSC_0483 DSC_0544 DSC_0436

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!