De 5 mest pinsamma saker vi gjort!

Godmorgon lördag och godmorgon dagen då sveriges fnissigaste poddavsnitt precis har släppts.

Orkar inte detta avsnittet alltså! Vi ville ju bryta av med något roligt efter lite tyngre avsnitt så japp. Vi drog upp de 5 mest pinsamma grejjerna vi någonsin gjort. Jag drar dessutom upp världens tinderfail som jag naturligtvis har stått för som ingen annan förutom Emma vet 😛 haha.

Så vilken kändis har Fia inte träffat på tinder? Är det jättesmart att ta på sig högklackat när man ska hålla till på en fotbollsplan? Hur känns det att gå in i fel hotellrum i Thailand? Allt det och mycket mer avslöjas i veckans podd. Vi kan säga såhär, jag borde fattat när han vill ha ett internetförhållande, vad är det ens liksom? haha.

Ni lyssna på avsnittet här, i podcasterappen eller på Itunes.

DSC_0816

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Alltså jag ÄLSKAR verkligen eran podd haha, så himla härliga att lyssna på och man blir så glad 🙂 Hoppas verkligen ni fortsätter länge med dem! Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ www.sandraserafia.for.me

    Sandra Serafia 2016-10-22 15:16:39 http://www.sandraserafia.for.me
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!