ANY and ALL sizes are beautiful

Ibland springer jag över så fruktansvärt härliga citat på instagram. Bilder med vackra kvinnor som skriver något som bara går rakt in i hjärtat.

Syftet med min blogg är lite detsamma. Jag vill att ni ska kunna komma in här och förstå att ni är bra och duger precis som ni är och precis som ni ser ut. Jag hoppas att när ni sen lämnar min blogg( förhoppninsgvis inte för alltid dock) att jag lyckats med just det som är syftet.

ANY and ALL sizes are beautiful – whether you are skinny or curvy, you are perfect!!

Stop judging and stay lovely!

DSC_0667

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Både din blogg och instagram är fantastisk! Du inspirerar så mycket och hjälper mig (och säkerligen många andra) på vägen mot att acceptera och älska (!) sin kropp precis som man är! Så glad att jag hittade hit! ♡

    Caroline Holst 2016-10-24 19:04:52
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!