Vi är kroppspositivitet!

IAMPROUD – Vi är kroppspositivitet!

Se filmen HÄR!

Okej mina darlings, its now official! Det är helt enkelt officiellt nu, med videon ovan, vad jag och Casandra har jobbat på de senaste månaderna! Äntligen!

Det är nervöst, härligt, glatt, lyckligt, förvirrande, skrämmande och totalt fantastiskt! Ja ungefär så känner vi men äntligen är vi igång med det som vi båda brinner för, det vi båda vill göra. Detta är bara en början dock. Vi har redan börjat planera för nästa steg så oroa er inte, ni kommer inte se mindre av oss precis! 😉

Vad gör vi då? Ja det som kommer hända nu är att vi äntligen kommer ha möjlighet att komma ut till er och föreläsa. Vår föreläsning ” Till mitt 15-åriga jag är tillgänglig genom IAMPROUD.se nu! Självklart kommer vi fortsätta med våra sociala medier samt de framtida projekten vi har på gång!!

Hade ni velat att vi kommer till din skola eller arbetsplats och föreläser om kroppspositivitet? In och boka oss med en gång på IAMPROUD.se !

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fy fasen va bra av er!!! Jag mejlade mina barns rektor direkt när jag läste om era föreläsningar. Hoppas han nappar på detta och att ni får komma häråt. Tror verkligen på detta, har ju själv två döttrar i snart tonår. Jag ser ju redan hur det ”ska” vara…
  Varmt lycka till!
  ps..gjorde dina snickerstoppar häromdagen…ujujuj! 🙂
  Kram på er!

  Anna 2016-10-25 11:27:48
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   ÅHHH vad jag blir glad! Tack snälla söta du för detta! Mmmm jag vet, magiska är dom!!!
   Kram!!!

   fiiaan 2016-10-25 17:00:46
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!