En liten höstlista!

collage 2

Heeej min babes!

Nu har jag äntligen satt ihop men lite höstlista till er. Eller ja mina tips på vad man kan göra för att peppa upp sig själv lite. Haha ja det ska komma från mig som verkligen lever som jag lär också;)

Jag var orolig för denna hösten. I och med att jag alltid tidigare känt av hösten negativt var jag extra orolig att det skulle slå hårt nu detta året, då jag är singel . Och visst känner jag av den. Jag är absolut inte deprimerad men känner mej lite nere och ofokuserad typ.

höst

 1. Hitta något att lägga ditt fokus på! Bestäm dig varje dag vart du ska lägga ditt fokus. Min psykolog tipsade mig om att se mina olika kategorier i livet som ringar. En för jobb/karriär, en för dejting, en för familj med mera. Välja varje dag vilken du ska fokusera lite extra på och gör det som känns bäst.
 2. Umgås med människor du älskar! Om man känner sig nere eller ledsen är det lätt att stänga in sig. Man vill vara hemma för sig själv och helst bara ligga i sängen och glo rakt in i en vägg. Jag tror sällan det är lösningen dock. Bestäm middagsdejter med vännerna, kolla serier tillsammans eller bara sitt och prata. Betydligt bättre än att bara sitta hemma!
 3. Promenera! Det blir mörkt så snabbt nu så det är få som kanske hinner ut medans det fortfarande är ljust. Men promenader är bra oavsett. Jag kan tycka det är avkopplande att ta en promenad innan läggdags, att komma ner i varv lite.
 4. Ha något att se fram emot! I mitt fall är det nästan alltid en resa som krävs. Jag mår bra av att veta att jag kommer få spendera några veckor i solen snart eller som i detta fallet, några dagar på Paris gator. Har man inte möjlighet att resa eller kanske inte vill det kan man ju ha annat att se fram emot. En mysig hotellnatt inbokad någonstans i närheten, en frukostbuffé att avnjuta, en fotbollsmatch kanske eller en stor fest att invänta.
 5. Mys! För att avsluta det hela positivt är ju hösten trotsallt ganska mysig! Tappa upp ett bad, lyssna på musik, kolla film,umgås med vänner, börja sträck kolla en serie, tänd ljus, baka, laga mat. För att sammanfatta, gör saker du mår bra av! det ska man väl alltid göra men extra viktigt denna tiden på året.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode rekommenderar

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!