Psst, gissa vart jag är på väg?

Godmorgon hörrni (läs med en mjuk lite viskning)!

Vet ni vart jag är påväg?

PÅ överraskning! Ja alltså inte för mej men det är äntligen dags för mig att överraska min fina vän och kollega Casandra! Hennes födelsedagspresent/tack present/uppskattnings present/student present… Ja ni förstår, en present för att jag tycker att hon helt enkelt är helt fantastisk! Hon vet inte om vart vi ska men bilen rullar snart mot Varberg där det väntar frukostbuffé och spa på Asia Spa på stadshotellet. En underbar förmiddag väntar hoppas jag. Berättar mer hur det gick sen. Det enda hon vet är att hon ska ha med sig badkläder, gummistövlar, en frukt, bekväma kläder, hörlurar, telefon, bok och anteckningsblock. Haha gummistövlarna är till för att förvirra henne lite! 😉

Hörs senare babes!

PUSS!!

DSC_4816

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!