Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det jag önskar… just precis nu!

Gordmorgon sötisar!

Åh vet ni vad jag önskar mig idag. En sån där super brunch/frukost ni vet. Samla ihop ett gäng vänner och bjuda på massa hälsosamma/mindre hälsosamma grejjer. Pannkakor, nutelle, smoothies i mängder… Tänkte därför att ni kunde uppfylla detta istället för jag då jag ska kila iväg och jobba om en stund 🙂

NJUT!

Hemmagjord Nutella, recept här.

DSC_0694

Frukostbrownies, recept här.

collage

Amerikanska pannkakor, recept här.

DSC_3632

Fantastisk avokadoröra, recept här.

DSC_2145

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Sophia Anderbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!