#iamtheswedishmodel

image

I samarbete med Kari Traa och deras projekt #iamtheswedishmodel.

Visste ni att 9 av 10 svenska tjejer mår dåligt över sina egna kroppar på grund av dagens modeindustri? 9 av 10!! 90% av svenska tjejer mår alltså dåligt i sin kroppar på grund av det modeideal vi har runt omkring oss idag, hur fruktansvärt är det inte?

Jag blir så berörd när jag ser siffrorna ovan, samtidigt som jag blir så jäkla glad och lycklig att det faktiskt finns dem som kämpar med att förändra detta. Att de finns dem som tar ett aktivt ställningstagande mot detta och som vill hjälpa till att förändra så dagens yngre tjejer ska slippa få genomgå den skit som finns att gå igenom.

Företaget Kari Traa är några som vill vara med och förändra detta och jag är så stolt att jag och IAMPROUD fått möjlighet att samarbeta med detta projekt.

Projektet går ut på att 3 svenska, unga modeller får nya omvandlade erfarenheter som en påminnelse om att  utseendet inte är allt. Att storleken på klänningen inte definierar hur du är som person eller hur vacker du är. De 3 modellerna har alla lidit av diverse ätstörningar, dåligt självförtroende och depressioner och syftet med projektet är att svenska tjejer ska följa deras resa och genom den processen må bättre över sig själva.

Jag själv har varit där och jag vet att så många av er som läser min blogg har/eller har haft samma problem. Det är dags att förändra detta nu!

Filmen som postas ovan handlar om just detta. De 3 modellerna och deras kamp mot de osunda kroppsideal vi lever i idag. I am the swedish model, likaväl som DU, DU, DU och DU. Glöm aldrig bort att du är bra, precis som du är!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!