Asia Spa

DSC_0530 DSC_0551 DSC_0556

collage DSC_0605

DSC_0582

Måndag kväll då och hur mycket behöver man inte dessa bilderna denna måndagskväll? 😉

Som ett stort grattis/tack bjöd jag Casandra på Asia Spas Frukostlyx-paket i förra veckan. Jag totalälskar Asia Spa i Varberg, lätt det bästa spat jag varit på, och då har jag varit på ganska många. Vi åt frukost och pratade om jobb, liv, kärlek, känslor, allt. Sen spenderade en lång stund i deras massagepool, i de varma källorna, bastu och sen lite avkoppling nere i mörkerrummet följt av lite slapp i avkopplingsrummet innan hemfärd. På tal om mörkerrummet, så skönt det var. Vattensäng, helt mörkt med lite ljus i taket, hörlurar på och meditation. Jag får lov att börja med det igen alltså. Tror jag är en liten yogis egentligen som skulle älska att ha kunskapen att röja bland tankarna ibland och vara på rätt ställe, DÄR och DÅ. Just nu är jag lite här, lite där och så är jag lite där borta med, samtidigt!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!