#frommyphone

image image image image image image

Lite vad jag har gjort i helgen och i förra veckan!

Godmorgon måndag! Hur mår ni?Haft en fin helg och allt det dära? 🙂

Här svänger det,OJ vad det svänger! Jag har haft en period där jag mått lite sämre igen, och så blir det när jag tror att jag är redo för sånt som jag egentligen inte är. Det blir också så när jag tappar mig själv, där jag tappar fokuset, där fokuset bör ligga och det helt plötsligt läggs någon helt annanstans än där det borde. Då kraschar jag! Japp det är okej, men jag sååååå trött på att jag fortfarande inte har återhämtat mej efter det som hänt detta året. Jag vet, mina krav jag har på mig själv är orealistiska, det är inte konstigt att jag mår som jag mår efter det jag har gått igenom, I know! Men jag börjar bli trött på det. Jag vill ha full kapacitet igen och vara full av så mycket girlpower som det bara går. Tur att tiden läker alla sår, tur är väl också att man lär sig av sina misstag. Även om man går på dem flera gånger så lär man väl sig förhoppningsvis till slut antar jag?:)

Helgen då? Jobb! Halloween på jobbet ju och jag har varit rödluvan. Kul med lite andra arbetskläder samt smink för en gång skull 🙂 Därefter var det fest hos Sanna, dock skippade jag utgång då jag inte alls var sugen! Men det en härlig tillställning hemma hos henne innan.

Åh så lycklig jag är som har dessa fantastiska människorna i mitt liv! Som lyssna på mitt tjatande och ältandem och pallar med det! PUSS till er!

Söndagen blev det en härlig promenad med Tessan ut till Söderkajen följt av en frukostfika på Waynes. Därefter hem för att jobba och planera upp denna veckan som komma skall. MÅNDAG, BRINGT IT!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!