Recept: Chokladig kladdkaka (glutenfri)

collage

I samarbete med NutriNick.

DSC_0723

Chokladig kladdkaka (glutenfri)

80 g ljus steviachoklad

80 g mörk steviachoklad

1/2 dl grädde

1/2 dl mjölk

1 1/2 dl sukrin

3 ägg

2 nypor salt

Gör såhär: 

Sätt ugnen på 180 grader. Bryt chokladen i bitar och lägg i en bunke. Ställ bunken i en kastrull med vatten på en platta med medelhög värme. Häll i grädden och mjölken och låt chokladen koka ihop med mjölken och grädden under omrörning.

När chokladen är smält, häll över socker och rör om. Ta bort bunken från plattan och häll sedan i ägg och salt och rör om till en jämn smet. Olja och bröa en springform och häll sedan över smeten. Grädda längst ner i ugnen i 40-45 minuter. Låt kakan svalna i kylen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!