Höstens måste!

collage

DSC_0694 DSC_0712

I samarbete med PUKKA.

Vad är ett måste för er på hösten egentligen? För mig är det helt klart mängder med teér. Jag dricker så mycket mer av det på hösten/vintern och brukar fylla på förrådet ordentligt i dessa tider. Favoriterna just nu är helt klart pepparmint och PUKKAs Chaite. Jag älskar att de är organiska och ekologiska och att de kan stå rakryggade för fairtrade vilket jag ska erkänna att jag tidigare varit helt ovetandes kring men idag börjar tänka mer och mer på.

Har ni några favoriter att rekommendera? Tipsa om era absoluta favvoteér i kommentarsfältet vettja!!

Nu blir det lite IAMPROUD jobb innan stängning på TM och egen kväll ikväll 🙂 Har längtat kan jag säga!  Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på? Städa lite behövs, ett bad hade varit härligt och en kvällspromenad kanske? Mmmm får det nog bli 🙂

Bakverken på bilden är förresten kladdkaksbrowniesar och Bountys!

PUSS Babes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!