IAMPROUD – Vi är kroppspositivitet!

Något gick snett när jag skulle lägga upp filmen i förra veckan! Eller egentligen är det en lögn, jag visste inte hur man gjorde helt enkelt 😉 Haha! Älskar hur mycket glädje och lycka filmen faktiskt utstrålar. Stolthet härifrån ska ni veta!!

Här har ni i alla fall hela filmen från lanseringen av vårt IAMPROUD och vår föreläsning ”Till mitt 15-åriga jag”. VI kommer sååååå gärna till er och föreläser ska ni veta! Hade varit så roligt att få träffa er som läser här samt följer på instagram i ett sånt samband 🙂 Vill ni veta mer om hur ni bokar oss hittar ni det här.

PUSS!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!