Tack oktober!

Åkej känns som jag ältar detta mycket just nu men hjälp va snabbt de går hörrni? Redan november nu och det har hunnit bli riktigt kallt. Jag hängde som sagt inte med på övergången där. Sommar var det ju hela september också och sen pang blev det höst direkt! Satt och funderade på vad jag har gjort i oktober, tror det har bestått otroligt mycket av jobb faktiskt men lite har jag ju hunnit med!!

DSC_0165 DSC_0204 DSC_0218

Det har blivit en hel del luncher och take-aways på favvostället Spis och Deli. Jag är så tacksam att ha möjlighet att käka lunch här kan jag säga!!

DSC_0571 DSC_0348 collage 1

Det har även hunnit bli en hel del nya smaskiga recept här på bloggen!Har ni hunnit testa något? 🙂 Vilken är er favvoooo? Recepten har ni här: Bountys, Twix och Kladdkaksbrownies.

collage DSC_0235

DSC_0439 DSC_0506

Det har blivit många myskvällar i oktober, några helgdagar där jag faktiskt suttit hemma helt själv på kvällen vilket är ett framsteg. Snart stammis på hemmakväll också 😉

DSC_0253 DSC_0285 DSC_0296

Mysiga frukostar i sängen är väl det bästa som finns? Recept på pannkakorna hittar ni här 🙂

collage DSC_0547 DSC_0556

En hel förmiddag med frukostbuffé och spa med Casandra på Asia Spa i Varberg. Dels för att fira hennes födelsedag och tacka henne för att hon ställt upp för mig så mycket men också för att fira IAMPROUD lanseringen!

20160904_2193 Fotograf Emy Omgjord 20160904_1763 Fotograf Emy Omgjord

Och sist men definitivt inte minst, som sagt, lanseringen av IAMPROUD! Så hårt som vi jobbat för detta och äntligen är det på allvar!!! Jaaa, det jag skrev ovan tar jag tillbaka! Det har hunnits med mycket i oktober och den har fan varit grym!

NU väntar en awesome november med bland annat Paris,OMG 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!