Helgplaner och fredagskladdis

DSC_1873

DSC_1877

Godmorgon bästa fredag!!

Alltså bilderna ovan, HUR GOTT? Måste göra denna kladdkaka igen snart! Exakt ett år sen jag la upp den på bloggen nu, får bli att baka den igen  tror jag. I samband med måndag kanske, ändå kladdkakans dag då, och den måste man ju fira!

Hade en så mysig eftermiddag med Tessan igår. Hon framkallar alltid det bästa i mej och jag skrattar större delen av tiden vi  umgås! Har ni någon som vän, som man bara skrattar åt allt med? Underbart!

Vi var på ÖB, jag handlade nötter, toapapper och extremt mycket dadlar, vi käkade på MAX och sen var vi på bio. Quija såg vi, tyvärr vill jag inte rekommendera den! Den var okej men varför ska dom bli så fruktansvärt överdrivna? Skräckfilmer alltså? Ändå min favvogenre men det görs så mycket skit nu…

Helgen är iaf än så länge ganska oplanerad. Ikväll blir det Värnamo och middag på Rosegarden, imon blir det några timmars jobb och kvällen samt söndagen får vi helt enkelt se!

Vad ska ni göra?

Ni bör ju lätt avnjuta kladdsidan iaf! Recept på kladdisen hittar ni här.

Stor fredagsPUSS!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!