Det som gör dej till en fantastisk människa…

image

Ni vet känslan av att vakna upp utvilad? Den hade jag i morse. Klockan ringde 08, det var i tidigaste laget men jag hade möjlighet att snooza lite. Jag är absolut ingen snoozedrottning, eller har inte varit. Jag har dock blivit den senaste tiden då jag legat efter men sömnen men det känns som det börjar ordna upp sig 🙂 Imorgon ska jag läsa boken jag fick hem också,”Sömnrevolutionen”. Kanske den kan vara till grym hjälp? Sömnen sägs ju trotsallt vara sjukt viktig!

Ville egentligen bara kika in och ge er en feting kram, säga att ni är fantastiska och ge er en liten uppgift. Okej det var fler grejjer än vad jag trodde jag skulle få fram i detta inlägget men vi kör… Idag, direkt efter du har läst detta, och direkt när du vaknar imorgon, och alla mornar framöver, vill jag att du ska tänka på alla de finaste sakerna som gör dej till en fantastisk människa. Jag vill att du ska förstå att storleken på den där klänningen inte är DU, den definierar inte vem du är eller vem du ska vara! Det gör heller inte de där jeansen som du anser har alldeles för stor storlek eller den där maten du åt igår.  Jag vill att du tänker på allt det fantastiska i ditt liv, familj, vänner, jobb/skola och fritid. Livet är så mycket mer än bara träning och mat, träning och mat. Du är fantastisk, precis som du är!

Nu ska jag minsann göra pannkakor! Ha en underbar lördag älsklingar!!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag har själv jagat ikapp sömnen… Och lyckades få in 12 timmar på kontot inatt, kan nog ses som ett PB. Ibland är det viktigt att kunna få trycka på ”bara sova 10-20-30 minuter till” knappen.

  Hanna 2016-11-06 21:40:00 http://starkt.isilife.se
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Ahhh jag vet. Jag har problemet att tillåta mig själv att inte göra något eller typ sova! Finns alltid annat man ”kan göra istället” men ack så viktigt det är! Stor kram

   fiiaan 2016-11-07 17:40:09
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!