Helgens….

image image image image

Lite helgen i bilder sådär. Ja ni ser ju, i lördags klädde vi ut oss. Sanna, ja snygg som vanligt…och jag tyckte det var lämpligt att bloda ner mig helt och hållet för en utekväll. Men visst blev det bra? Var riktigt nöjd med såren och att jag lyckats göra dem själv 🙂 Sen blev det ju aldrig utgång då Sannas mage havererade. Haha skulle ju inte direkt ragga ändå så varken såren eller outfiten gjorde ju egentligen något!

I fredags åkte jag til Värnamo över kvällen för att käka gott med släkten på Rosegarden, jobbade lite på lördagen och sen lite fest med Sanna. Söndagen bestod av jobb hemifrån och pizza med rederiet och typ 9 h sömn innan  det var dags för jobb igen 🙂 Började även läsa boken Jag nämnde, sömnrevolutionen. Visst är det konstigt att vi idag vet mer om sömn och har betydlig fler kunskap om hur viktigt det är, ändå sover vi mindre? Vi anser liksom att vi inte har tid? 😉 Ja jag tror jag har mycket att lära av denna boken!

Nu är det äntligen dags för ett besök hos psykologen för min del!

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!