Chokladens dag

Whoooop Whoop! Känns som det är dagligen jag säger detta men det är ju för att veckorna bara rusar iväg ju. Fredag igen, och veckans bästa dag här enligt Fia! det bubblar liksom av fredagsfeeling i magen. Inte blandat med någon ångest här inte vilket är så galet jäklar underbart!

Kunde det passa bättre med chokladens dag idag också kanske? NOPE! Undrar om Nissarna som har detta som jobb valde att det skulle infalla på en fredag? Inte bara för att man får käka gotte på fredagar, man får käka gotte precis när man vill MEN det är ju något speciellt med fredagar, det måste ni erkänna? Känslan av att ha en hel helg framför sig, kanske man ska vara ledig, kanske man ska jobba, kanske man har noll saker planerade eller att man ska göra något fabulous utöver det vanliga. Oavsett är fredagar bäst! Punkt!

Lite chokladiga recept till er idag hörrni, om ni vill baka själva tänker jag 🙂 Annars är Marabou Japp, Marabou Mint och Marabou Salt Lakrits att rekommendera!!! 🙂

Choklad och jordnötsrutor, recept här.

collage

Hasselnötschoklad (praliner), recept här.

image

Chokladdadelbollar med frukt, recept här.

DSC_1262

Trippelchokladfudge med apelsinchoklad, recept här.

collage

Mintchokladpraliner, recept här.

image

RAW Bountykaka, recept här.

DSC_3038

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!