Att vara självständig!

DSC_0652 DSC_0671Godmorgon från en galet rosa säng! Tanken slog mej nu att allt är rosa i mitt hem nu för tiden! Rosa plädar, baby rosa kuddar, sängkläderna är alldeles riktigt rosa. Fördelen med att bo själv I guess. Favvofärgen är ju trots allt rosa 🙂

Har ni en fin helg so far? Just nu jobbar jag lite innan jag drar vidare till TM och därefter är det dags för julaktivitet med jobbet, Laserdome och Treasure Island. Så jäkla roligt. Har ni kört laserdome någon gång? Otroligt roligt måste jag säga!!

Veckans poddavsnitt ligger uppe och vi snackar alldeles riktigt om att vara just självständig. Det är enkelt för många men svårt för andra, och jag hör val till just gruppen ”de andra” just nu. Men visst är det drömmen att kunna vara det? Att inte på ett osunt vis vara beroende av någon annan, utan kunna lite helt på sig själv och känna sig helt trygg med sig själv? Its a mission. Har ni några tips som kan vara användbara mottages dom ju såklart mer än gärna.

Avsnittet lyssnar ni på här, i podcasterappen eller på Itunes 🙂

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!